Friday, May 17, 2024
Jurnalism corect


Rareș Bogdan, despre posibilitatea pensionării la 70 de ani: PNL nu a venit la putere să taie pensii sau salarii

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 13 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a declarat, duminică seară, că Partidul Social Democrat a atras atenția publicului cu minciuni despre  posibilitatea vârstei de pensionare, afirmând că vicepremierul și președintele României au fost foarte clari în afirmații, precizând că nimeni nu îi obligă pe români să iasă la 70 de ani la pensie.

Colega mea Raluca Turcan a fost extrem de clară, premierul a fost extrem de clar, preşedintele la fel de clar. Au vorbit despre o opţiune. Raluca Turcan a spus de cinci ori opţional. Nimeni nu îi obligă pe români să iasă la 70 de ani la pensie. Este exploatare a unei afirmaţii făcute, o trunchiere şi o încercare de creare a unor emoţii în rândul pensionarilor. I-am rugat pe colegii mei, o să îi rog şi în Biroul Permanent, să ieşim şi să discutăm. Noi trebuie să generăm teme. Dacă nu ieşim de pe tărâmul pensii, salarii bugetari vom sta într-o logică unde Marius Budăi şi Olguţa Vasilescu vor încerca să ne torpileze, dar noi suntem cei care trebuie să generăm temele. Trebuie să venim cu teme pe care să le impunem în spaţiul public. Cu tot respectul pentru pensionari, îi asigur că PNL nu a venit la putere să taie pensii sau salarii”, a declarat Rareş Bogdan la Digi24.

Președintele Klaus Iohannis a spus, joi, referitor la proiectul care oferă posibilitatea angajaților să aleagă vârsta de pensionare de 70 de ani că este doar opțiune și că asta nu înseamnă că va crește vârsta de pensionare. Declarațiile șefului statului vin în contextul în care proiectul a fost îndelung comentat de social-democrați.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW