Wednesday, October 20, 2021
Jurnalism corect


Rareș Bogdan, despre cazul Ditrău: Situația e mult mai gravă la nivel european/ Ne va plasa pe prima pagină a ziarelor

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 2 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că europarlamentarii cât și Guvernul vor trebui să dea explicații la nivel european despre cazul Ditrău.

E un caz care, să ştiţi, e mult mai periculos decât pare şi pentru care, noi, europarlamentarii, va trebui să dăm explicaţii şi o să o facem începând de mâine. Şi în curând va da şi Guvernul explicaţii, să ştiţi, pentru că situaţia e mult mai gravă decât vă puteţi închipui. E un caz care părea nevinovat, care a trecut cumva sub situaţia Brexitului – unde trebuie să avem grijă de 800.000 de români şi e o situaţie serioasă -, dar care ne va plasa, deja ne-a plasat, pe prima pagină a ziarelor. Iar încă televiziunile mari nu ne-au luat. Cu coronavirusul şi cu Brexitul au fost uşor ocupate„, a spus europarlamentarul Rareş Bogdan

Europarlamentarul a mai precizat că informarea locuitorilor cu privire la discriminarea celor doi brutari vine de la un partid care nu e în România, Fidesz din Ungaria, iar acest lucru va crea o problemă foarte mare pe plan internațional.

Să ştiţi că, dacă priviţi cazul Ditrău, veţi vedea cum informarea de la televiziuni care nu au nicio legătură cu Bucureştiul – în acea zonă cele mai puternice televiziuni se numesc Hir Tv şi Duna Tv – retorica urii promovată de un partid care nu e în România, dar care are tentacule în România şi se numeşte Fidesz-ul lui Viktor Orban a creat o monstruozitate, care ne va crea o problemă uriaşă pe plan internaţional. Cazul Ditrău e un caz care, din păcate, ne va pune într-o poziţie extrem de complicată la nivel european. Şi sper din tot sufletul ca acest caz să fie unul izolat, completamente izolat pe teritoriul României„, a precizat europarlamentarul.

Sursă foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW