Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Rareș Bogdan, despre alegerile parlamentare din Republica Moldova: Aveți șansa să faceți istorie și să porniți pe un drum ireversibil spre Europa

By Matthew Garvey , in Politic Republica Moldova Stirile zilei , at 10 iulie 2021

Rareș Bogdan le transmite cetățenilor moldoveni că au șansa de a face istorie și de a porni pe un drum ireversibil spre Europa, odată cu alegerile parlamentare din 11 iulie. Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal consideră că echipa Partidului Platforma Demnitate și Adevăr ar fi compusă din „oameni care au demonstrat că știu, pot și vor să lupte pentru bunăstarea cetățenilor”.  

Dragii mei prieteni din Republica Moldova, am fost și sunt mereu cu inima și gândul alături de voi. Mâine, prin votul vostru, aveți șansa să faceți istorie și să porniți pe un drum ireversibil spre Europa, cu tot ce înseamnă ea: democrație, justiție independentă, economie consolidată, viață decentă. Și pentru ca aceste lucruri să se îndeplinească, trebuie să aveți o majoritate parlamentară pro-europeană și un guvern pe măsură”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL îi îndeamnă pe cetățenii moldoveni să voteze cu echipa Partidului Platformei Demnitate și Adevăr.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan: Cu ocazia alegerilor parlamentare, Republica Moldova are șansa de a face un pas important spre Europa / Unde pot vota cetățenii moldoveni stabiliți în România

Mai multe detalii despre alegerile parlamentare din Republica Moldova, programate pe 11 iulie, pot fi accesate aici.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW