Thursday, August 5, 2021
Jurnalism corect


Ramona Mănescu explică de ce rămâne în Guvern: Nu trec la PSD

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 26 august 2019 Etichete: , , , ,

Ministrul al Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, explică de ce rămâne în Guvernul Dăncilă, însă susține că nu trece la PSD după excluderea din ALDE.

„Respect decizia ALDE și sigur că fiecare își alege calea, dar în momentul acesta pentru România să dea semnale că este inconsistentă și incompetentă și la nivel exterior cred că este un lucru rău și eu îmi asum să rămân în continuare măcar până când se clarifică situația și măcar până când reușesc să avansez discuțiile pe care le am cu oficiali europeni. ”, a declarat Mănescu la Digi24.ro.

Ea spune că își asumă să piardă politic, referitor la declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu care a spus că cine nu își dă demisia din Guvernul Dăncilă va fi exclus din partid, doar ca România să nu piardă pe plan extern.

„Îmi asum să pierd eu politic la nivel intern, dacă așa se pune problema, doar ca să nu piardă România pe termen lung.(…) Domnul Tăriceanu mi-a spus că este posibil să iasă de la guvernare, l-am întrebat când s-ar întâmpla fiindcă eu am niște întâlniri bilaterale, iar el mi-a spus să îmi continui treaba până în ultimul moment. Asta fac”, a mai spus Mănescu.

Întrebată dacă va trece la PSD după excluderea din ALDE, Ramona Mănescu a răspuns: „Nu trec la PSD, asta este clar, eu îmi continui misiunea ca ministru al MAE si cred că asta este suficient.”

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW