Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


Rămășițele a două cadavre, găsite în apropierea orașului Caracal

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 20 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Rămășițe umane de la două persoane au fost găsite, marți, pe un câmp de lângă satul Mărgheni, județul Olt. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a două sau mai multe persoane.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt s-a înregistrat, marți seara, un dosar penal pentru omor calificat, comis asupra a două sau mai multe persoane, după ce pe un câmp din comuna Brâncoveni, județul Olt, au fost găsite fragmente osoase și două cranii.

„Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt, s-au deplasat la locul indicat, iar în urma cercetării locului faptei au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, oasele au fost trimise către specialiști pentru a se efectua expertiza antropologică.

„În cauză se efectuează acte de urmărire penală cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R. Bucureşti şi Institutului de Criminalistă din cadrul I.G.P.P.R Bucureşti”, anunţă aceeaşi sursă.

Satul Mărgheni e situat la 30 de kilometri de Caracal.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW