Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Raluca Turcan: Votul de astăzi este esențial pentru viitorul României

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2020 Etichete: , ,

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, duminică, la Sibiu, că votul este esențial pentru viitorul României, menționând că este nevoie de responsabilitatea viitorilor parlamentari.

Am votat mai convinsă decât oricând că acesta poate fi momentul unui nou început pentru România, pentru toti românii.

Votul de astăzi este esențial pentru viitorul României. Decizia noastra de acum va spune întregii Europe în ce și în cine credem și ce fel de țară vrem.
Eu am votat pentru o Românie europeană: cu responsabilitate în funcția publică, bazată pe lege și instituții puternice. Am votat ca în viitorii 4 ani să putem avea o guvernare stabilă in România.

Mesajul meu pentru toti romanii de buna credinta este de a participa la votul de astazi ca la un moment istoric de care nu doar ca ne vom aminti peste ani, ci si ale cărui efecte le vom simti de maine in viata de zi cu zi.

Imi permit, de aici, de la Sibiu, sa ii indemn pe toti cei care cred in democrație, sa participe la ea, fiindca nimic din ceea ce sustinem pe Facebook, nimic din ceea ce spunem prietenilor sau colegilor ca ne dorim pentru tara nu se poate întâmpla daca astazi nu iesim la vot.

Ii asigur pe sibieni ca votul are loc in conditii de siguranta. Tocmai m-am convins de acest lucru si vor avea, fiecare dintre ei, aceeasi dovada la toate sectiile din judet”, a declarat Raluca Turcan.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW