Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


Raluca Turcan, încrezătoare că cei care au votat moțiunea de cenzură vor vota și pentru învestirea Guvernului PNL: Prima parte a fost rezolvată

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 20 octombrie 2019 Etichete: ,

Obiectivul moțiunii de cenzură, votată de toate partidele de Opoziție, a fost acela de a demite Guvernul Dăncilă și de a scoate PSD din Guvern, a scris deputatul PNL, Raluca Turcan pe Facebook.

„Prima parte a fost rezolvată!

Textul moțiunii de cenzură face referire exactă la un nou Guvern, cu 15 ministere, tocmai pentru a învesti un alt Guvern în locul celui condus de Viorica Dăncilă.

Extras din moțiunea de cenzură: „Imediat după demiterea Guvernului PSD, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români şi pentru România. Aceasta va fi (…) rezultatul consultărilor dintre Preşedintele României şi partidele politice parlamentare. Putem să anticipăm încă de acum faptul că soluţia benefică pentru România înseamnă un guvern suplu, european, cu 15 ministere”

Moțiunea de cenzură a fost votată de partidele de Opoziție, a fost și semnată olograf de fiecare parlamentar din Opoziție!

Sunt încrezătoare că în doar două săptămâni o semnătura și un vot nu pot fi negate de către cei care au ales un alt parcurs pentru România”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Inquam Photos/George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 9839 additional Info to that Topic: mainnews.ro/raluca-turcan-increzatoare-ca-cei-care-au-votat-motiunea-de-cenzura/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW