Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Raluca Turcan: Capitala este abandonată de conducerea PSD/Prim-vicepreședintele PNL, încrezător că liberalii vor câștiga alegerile

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 25 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că Bucureștiul este de câțiva ani abandonat de conducerea pesedistă, afirmând că este încrezătoare că liberalii vor câștiga alegerile locale.

 „Avem toate motivele să câștigăm alegerile: partidul este puternic și guvernează bine țara, avem cel mai puternic partener, Klaus Iohannis, adversarul este în degringoladă și, din nefericire, Bucureștiul este de câțiva ani abandonat la propriu de conducerea pesedistă. Un asemenea context politic nu vom mai avea cu una, cu două și ar fi păcat ca PNL să nu dea conducerea Bucureștiului și cât mai multe primării de sectoare. .(…) Dacă in București au lăsat orașul de izbeliște, au încurcat bugetele primăriilor cu buzunarele partidului, au dat bani pe orice, numai pe binele bucureștenilor nu, in Parlament au confiscat comisiile și blocheaza orice lege care este in interesul oamenilor”, a declarat Raluca Turcan, la o reuniune a liberalilor care a avut loc duminică, în București.

Raluca Turcan a amintit și de “greaua moștenire” pe care a lăsat-o vechea guvernare.

 „Am închis bine anul trecut deși aveam neacoperite cheltuieli de 10 mld de lei, întreprinzători blocați cu facturi neonorate din partea statului sau intarzieri la plata TVA de luni de zile”, a adăugat aceasta.

Prim-vicepreședintele PNL spune că asumarea răspunderii Guvernului pe proiectul de lege pentru alegerea primarilor în două tururi a fost “cea mai fermă măsură”

 „Am făcut multe și mai avem multe lucruri bune de făcut. Trebuie însă să coborâm milităria exigenței activității statului față de oameni. De aceea, am luat masura cea mai ferma pentru alegerea primarilor in II tururi, sa dam primarul prin reprezentare și legitimitate. Am intrat in plin proces de declansare a anticipatelor, pregatim și alte angajări de răspundere care rezolva multe dintre marile probleme lăsate in așteptare. Dacă va trece vreo motiune, vom merge direct spre anticipate. Vrem sa deblocam Parlamentul de frăția șmecheriei si imposturii, sa-l facem sa lucreze. Nu putem continua cu un guvern care lucrează și un Parlament care blocheaza”, a adăugat Turcan.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW