Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


Raluca Turcan candidează pentru un nou mandat la șefia PNL Sibiu: Munca de până acum și rezultatele obținute trebuie să fie puse în continuare în valoare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 19 iulie 2021

Raluca Turcan a anunțat că va candida pentru un nou mandat în fruntea filialei județene PNL Sibiu. Ministrul Muncii este unul dintre liderii liberalilor ce îl va susține pe Florin Cîțu la Congresul din 25 septembrie.

#EchipaCâștigătoare în PNL Sibiu este cea care a obținut încrederea oamenilor și care a produs rezultatele constant, an de an, și cu care întreaga organizație se mândrește. Am încredere că pe viitor voi fi împreună cu toți liberalii sibieni, cei care au înțeles că munca mea și a colegilor este și trebuie să fie exclusiv în folos public”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Ministrul Muncii arată că va candida alături de președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și cu primarul orașului Avrig, Adrian David, ce concurează pentru funcțiile de prim-vicepreședinți.

Sunt doi dintre exponenții performanței în administrație, doi dintre liberalii sibieni care au înțeles că politica este un mijloc de a-ți servi semenii, de a face bine comunității pe care o reprezinți. Și nimic altceva! Sibiul este astăzi cea mai bună organizație liberală din România și asta se datorează muncii în echipă!”, i-a caracterizat actualul președinte PNL Sibiu.

Raluca Turcan și-a motivat prezența în alegerile interne, afirmând că își dorește ca munca de până acum și rezultatele obținute să fie puse în valoare, pentru interesul public al sibienilor.

Redăm, integral, mesajul Ralucăi Turcan:

„#EchipaCâștigătoare în PNL Sibiu este cea care a obținut încrederea oamenilor și care a produs rezultatele constant, an de an, și cu care întreaga organizație se mândrește. Am încredere că pe viitor voi fi împreună cu toți liberalii sibieni, cei care au înțeles că munca mea și a colegilor este și trebuie să fie exclusiv în folos public.

Fac echipă la alegerile interne din PNL cu președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și cu primarul orașului Avrig, Adrian David, candidați pentru funcțiile de prim-vicepreședinți. Sunt doi dintre exponenții performanței în administrație, doi dintre liberalii sibieni care au înțeles că politica este un mijloc de a-ți servi semenii, de a face bine comunității pe care o reprezinți. Și nimic altceva!

Daniela Cîmpean, Adrian David și mulți alți colegi primari au câștigat încrederea oamenilor, iar în PNL Sibiu nu au cum să primească mai puțin de atât.

Sibiul este astăzi cea mai bună organizație liberală din România și asta se datorează muncii în echipă!

O știu sibienii care ne susțin, dar și liberalii de bună credință. Nimeni, în nume personal, nu își poate asuma performanța colectivă fiindcă niciunul dintre proiectele inițiate sau susținute de PNL nu reprezintă demersuri individuale. Noul Spital Județean, Centura Sibiu-Sud, investițiile de apă și canalizare, de infrastructură rutieră sau cele din domeniul educației, toate acestea se întâmplă astăzi fiindcă liberalii, împreună, uniți, au știut să le documenteze, să le promoveze și să se lupte pentru finanțarea lor.

Competiția în PNL Sibiu este o obișnuință chiar dacă public, în aceste zile, pare o noutate. Niciodată funcția de președinte sau alte funcții de la vârf nu au fost comode pentru deținători. Mereu au fost obținute prin muncă și păstrate prin rezultate, două lucruri în fața cărora mulți, inclusiv dintre adversari, au înțeles să-și scoată pălăria și să le recunoască. Alții, mai puțini, nu.

Doresc să continui ca președinte al PNL Sibiu nu pentru propriul orgoliu, ci pentru ca munca de până acum și rezultatele obținute să fie puse în continuare în valoare, pentru interesul public al sibienilor și nu numai.

Deși la alegerile interne votează doar colegii din partid, ele vor spune multe celor din afara partidului. Vor spune ce fel de oameni suntem, cât de harnici, de bine pregătiți și cât de serioși suntem! Mergem înainte călăuziți de cele mai bune gânduri, cu încrederea ca munca si rezultatele vor face întotdeauna diferența!”

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/raluca-turcan-candideaza-pentru-un-nou-mandat-la-sefia-pnl-sibiu-munca-de-pana-acum-si-rezultatele-obtinute-trebuie-sa-fie-puse-in-continuare-in-valoare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/raluca-turcan-candideaza-pentru-un-nou-mandat-la-sefia-pnl-sibiu-munca-de-pana-acum-si-rezultatele-obtinute-trebuie-sa-fie-puse-in-continuare-in-valoare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW