Thursday, October 22, 2020
Jurnalism corect


Raluca Turcan: Am convingerea că vom opri această moţiune de cenzură

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 august 2020 Etichete: , ,

Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, că e convinsă că moțiunea de cenzură nu o să treacă. În același timp, vicepremierul a spus că membrii Guvernului sunt ocupați cu negocierea blocării moțiunii de cenzură.

Raluca Turcan a declarat, în cadrul unei vizite la Sibiu, că membrii Guvernului se află în situația de a își ocupa timpul cu negocieri pentru a bloca moțiunea de cenzură.

„Astăzi ar fi trebuit să fim alături de premierul Ludovic Orban şi de alţi colegi de ai mei din Guvernul României pentru a marca două proiecte importante pentru judeţul Sibiu. Din nefericire, a trebuit să amânăm această vizită a colegilor noştri pentru că suntem în situaţia de a ne ocupa timpul, pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni, cu negocierea blocării moţiunii de cenzură pe care o vom avea luni. Am convingerea că vom opri această moţiune de cenzură, care, dincolo că este mincinoasă şi ticăloasă, destabilizează ţara„, a spus vicepremierul.

În plus, aceasta a adăugat că, până la momentul votului de luni, din Parlament, colegii săi din Guvern vor face tot ce e posibil pentru ca moțiunea de cenzură să nu treacă.

Credeţi-mă că de aici voi pleca din nou la Bucureşti şi alături de colegii mei până în momentul votului de luni, de la moţiunea de cenzură, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a opri acest demers, pe care îl calific, responsabil, ca fiind unul ticălos şi care nu are nimic de a face cu românii”, a declarat Raluca Turcan.

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD va fi votată luni, 31 august, în Parlamentul României.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *