Monday, February 26, 2024
Jurnalism corect


Raluca Turcan: 160.000 de dosare de pensii au fost evaluate în toată țara, într-o săptămână și jumătate de la inițierea acestui demers

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 martie 2021

Raluca Turcan anunță că 160.000 de dosare de pensii au fost evaluate în toată țara, în aproape două săptămâni de la inițierea acestui proces. 

160 000 de dosare de pensii au fost deja evaluate în toată țara, într-o săptămână și jumătate de la inițierea acestui demers. Vizita pe care am făcut-o la Casele de pensii ale sectoarelor 1, 2 și 5 din București îmi confirmă faptul că activitatea din teritoriu se desfășoară într-un ritm alert, în ciuda resurselor limitate. De altfel, unul dintre proiectele importante ale ministerului pe termen scurt este finanțarea cu fonduri europene a dotării caselor de pensii cu echipamentele necesare derulării activităților curente și a procesului de evaluare. Țin să îi felicit pe oamenii pe care i-am întâlnit, angajați ai caselor de pensii din cele trei sectoare, pentru efort și pentru implicare”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Recalcularea celor 5 milioane de pensii va începe după ce va fi adoptată noua Lege a pensiilor.

Colectarea tuturor datelor necesare, prin softul de care dispunem, va permite ca, după adoptarea noii soluții legislative la care lucrăm acum, toate cele 5 milioane de dosare de pensii să fie supuse recalculării într-un timp foarte scurt”, a adăugat ministrul Muncii.

❗️160 000 de dosare de pensii au fost deja evaluate în toată țara, într-o săptămână și jumătate de la inițierea acestui…

Publicată de Raluca Turcan pe Vineri, 12 martie 2021

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW