Friday, September 25, 2020
Jurnalism corect


Rafila, despre regulile propuse de INSP privind transportul în comun: Sunt destul de reținut

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 mai 2020 Etichete: ,

Profesorul Alexandru Rafila spune că este sceptic cu privire la măsurile propuse de INSP în ceea ce privește circulația cetățenilor cu mijloacele de transport în comun, considerând că transportul va fi “cel mai sensibil de implementat”

În ceea ce privește mijloacele de transport, sunt destul de reținut. Una e să recomanzi, și alta să poți să pui la dispoziție suficiente mijloace de transport, cu o suficientă frecvență, care să permită aplicarea acestor măsuri.

În ceea ce privește transportul, o să fie unul dintre elementele cele mai sensibile în implementare măsurilor recomandate”, a spus Alexandru Rafila, la Digi24.

INSP a publicat o serie de reguli recomandate care ar trebui să intre în vigoare după 15 mai. În primul rând cetățenii vor avea obligativitatea să poarte măști sanitare de protecție în mijloacele de transport în comun. De asemenea, se recomandă în continuare respectarea unei distanțe sociale, motiv pentru care în autobuze, tramvaie și metrou vor fi marcate pe podea niște semnale speciale.

Citește și Reguli de respectat atunci când mergem cu metroul, tramvaiul sau autobuzul / Recomandările autorităților

sursa foto: Asociația Metrou Ușor

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW