Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Raed Arafat, noi precizări despre coronavirus: Încercăm ca livrarea aparaturii să fie cât mai rapidă / Oamenii să nu creadă ce văd în social-media

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 25 februarie 2020 Etichete: , , ,

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat spune că faptul că prețul măștilor sanitare a crescut de când teama de coronavirus s-a întețit reprezintă „un comportament deviant”.

„Am văzut acest lucru. Este din păcate un comportament extrem de deviant. Este un preț imens. La un moment dat acest lucru va fi foarte greu de gestionat dacă oamenii vor veni să vândă măști la 100 de euro”, a declarat Raed Arafat.

Șeful DSU a mai recomandat ca cetățenii să-și ia informațiile despre coronavirus din surse oficiale și să nu creadă în speculații.

„Să nu asculte nimic din ce vine în social media până nu e confirmată de sursa oficială. Când avem un caz o să ieșim și o să comunicăm”, a mai afirmat Raed Arafat.

Arafat a mai menționat că autoritățile fac toate eforturile pentru ca livrarea scannerelor din aeroporturile din România să fie realizată cât mai rapid.

„Este o problemă care există și în alte părți. (…)Există riscul ca aparatura să fie luată mai târziu. Noi încercăm să facem ca livrarea să fie cât mai rapidă”, a mai afirmat Raed Arafat.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW