Tuesday, May 18, 2021
Jurnalism corect


Raed Arafat, despre modul în care s-au respectat regulile de protecție în duminica alegerilor: În unele zone s-au organizat festivități ad-hoc la anunțarea rezultatelor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 octombrie 2020 Etichete: , ,

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, este de părere că, pe parcursul desfășurării procesului de vot, în mare măsură regulile de protecție au fost respectate, însă, la anunțarea rezultatelor, în unele localități s-au organizat petreceri, fapt ce a generat transmiterea comunitară a virusului.

„Să ştiţi că e un subiect foarte sensibil şi am evitat să fac comentarii pe el dar, cel puţin dacă e să iau ziua de vot, în ziua de vot nu am avut, să spunem, sesizări grave de nerespectare. Au fost, pe aici, pe acolo, dar, în general, s-au respectat regulile şi în secţiile de vot şi în afara lor. Ce a fost totuşi neaşteptat, nu ne-am aşteptat la asta, era ceea ce s-a întâmplat în unele localităţi, în unele zone, festivităţile ad hoc organizate la anunţarea rezultatelor. Şi acolo s-a observat, cel puţin în unele localităţi, mai mici, mai mari, s-a observat că în unele zone nu s-a respectat nici purtarea măştii, nici distanţarea, nici nimic şi acolo poate că s-a întâmplat o răspândire între oameni, fără nicio discuţie”, a declarat Raed Arafat B1 TV, citat de News.ro.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW