Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Raed Arafat, despre creșterea numărului infectărilor cu noul coronavirus: Situația s-a deteriorat. Regulile de distantare si igiena trebuie respectate!

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 iunie 2020 Etichete: , ,

În ultimele zile situația infectărilor cu noul coronavirus și în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat, a afirmat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

„Din graficile de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arata cum numarul cazurilor active incepe sa creasca dupa o perioada mai lunga de scadere continua.

Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la astfel de situatie insa depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu.

Regulile de distantare si igiena trebuie respectate!

Nu va lasati influentati de parerile neavizate si de dezinformarile din mediul retelelor de socializare,” a scris Raed Afarat, pe Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 18888 additional Info on that Topic: mainnews.ro/raed-arafat-despre-cresterea-numarului-infectarilor-cu-noul-coronavirus-situatia-s-a-deteriorat-regulile-de-distantare-si-igiena-trebuie-respectate/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW