Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Raed Arafat a anunțat că restaurantele nu se vor deschide și în interior după 15 iunie: E imposibil să stea lumea cu mască în spațiul respectiv

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 9 iunie 2020 Etichete: , ,

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că restaurantele nu se vor deschide în interior după 15 iunie, precizând că rămân deschise doar terasele.

„Rămân terasele deschise dar nu şi restaurantele în interior. Deci încă se aşteaptă pentru faza următoare. Asta e ce s-a discutat la acest moment, iar motivul e riscul de a răspândi în interiorul restaurantului pentru că e spaţiu închis, e aer condiţionat, e imposibil să stea lumea cu mască în spaţiul respectiv. Totuşi e restaurant şi nu ai cum să faci acest lucru, aşa că riscul rămâne încă ridicat. Asta a fost discuţia cu colegii noştri şi din cauza asta a rămas pe terase, în aer liber, dar la restaurante să se aștepte. La fel, mall-urile se deschid, dar nu se deschid cinematografele, zonele de alimentaţie din interior şi zonele de joacă pentru copii”, a anunţat Raed Arafat, la Antena 3.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW