Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Radu Preda, liderul senatorilor PSD, primul pe lista PMP Dolj pentru Senat

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 20 octombrie 2020

Radu Preda, liderul grupului PSD din Senat, a anunțat marți că va candida pentru un nou mandat în camera superioară a Parlamentului pe prima poziție a listei PMP Dolj.

Politicianul și-a motivat decizia prin faptul că PSD l-a plasat abia pe locul 11 în lista de candidați pentru Camera Deputaților, o poziție neeligibilă.

„După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.

Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură.

Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1”, a scris pe Facebook Radu Preda.

Alegerile parlamentare sunt programate să se desfășoare pe data de 6 decembrie.

Sursa foto: Facebook / Radu Preda

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/radu-preda-liderul-senatorilor-psd-primul-pe-lista-pmp-dolj-pentru-senat/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 96790 additional Information to that Topic: mainnews.ro/radu-preda-liderul-senatorilor-psd-primul-pe-lista-pmp-dolj-pentru-senat/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 15605 more Information on that Topic: mainnews.ro/radu-preda-liderul-senatorilor-psd-primul-pe-lista-pmp-dolj-pentru-senat/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *