Thursday, March 28, 2024
Jurnalism corect


Radu Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 21 iunie 2019 Etichete: , ,

Radu Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova. Anunţul a fost făcut de fratele acestuia, Mihai Mazăre. Fostul edil şi-ar fi dorit să lucreze la atelierul auto.

„Am vorbit și astăzi cu el, mi-a spus că a fost repartizat să lucreze atelierul de croitorie al penitenciarului. El poate ar fi avut o preferință spre atelierul auto, dar nu înseamnă că la atelierul de croitorie nu e bine. O să vadă cum se adaptează și dacă ar fi vreo problemă, poate face o solicitare să fie transferat la atelierul auto. Dar nu e decizia lui”, a declarat Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanței ar fi dorit să lucreze fie în atelierul auto, fie în cel de tâmplărie.

Radu Mazăre este încarcerat în Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispășit o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru retrocedări ilegale. Mazăre a fost condamnat în primă instanţă în alte două dosare la 6 ani şi 6 luni, respectiv 9 ani şi 10 luni.

Fostul primar a plecat din România în Madagascar înainte de a fi condamnat definitiv. În urmă cu câteva săptămâni, Mazăre a fost adus în România şi încarcerat la Penitenciarul Rahova. Alături de el, în Madagascar, era şi iubita acestuia. După încarcerarea la Rahova, şi-a cerut iubita de soţie, urmând ca nunta să aibă loc în închisoare.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW