Wednesday, April 1, 2020
Jurnalism corect


Radu Mazăre este gata de muncă: Fostul primar s-ar putea ocupa de reparaţii auto sau de tâmplărie

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 14 iunie 2019 Etichete: , , ,

Radu Mazăre ar putea începe munca în penitenciar de săptămâna următoare. Fostul primar al Constanței s-ar putea ocupa de reparaţii auto sau de tâmplărie. Anunţul a fost făcut de mama sa după o vizită la închisoare.

„La televizor se uită mai puţin, el seriale nu urmăreşte. De obicei se uita la National Geographic, la History, dar cei cu care e acuma sunt nişte turci, ei se uită la seriale turceşti, el citeşte. Mi-a spus că a fost primit foarte bine. Chiar şi cei cu care e în cameră. Nici nu intră în contact cu foarte multă lume. Ca să iasă afară, e un perimetru care e destul de mic, pur şi simplu se învârte în cerc acolo, că altfel ca să facă mişcare nu are cum, e betonat, el ar mai face exerciţii, să meargă în cap, să nu ştiu ce, dar e betonat, nu are cum să facă asta. Se învârte în cerc acolo, două ore. În rest, se vede mia puţin. S-ar putea de săptămâna care vine, nu ştie exact, să-l ducă la muncă şi el îşi doreşte. Ei au mai multe secţii, ceva reparaţii auto sau la tâmplărie”, a declarat mama lui Radu Mazăre, Gabriela.

Nunta în închisoare

Radu Mazăre intenționează să se căsătorească cu iubita lui. Nunta ar urma să aibă loc la penitenciarul Rahova. Femeia se afla alături de fostul edil în Madagascar în momentul în care a fost arestat.

Citeste si:  Modificare în Sănătate: Pacienții vor avea acces la decontările făcute de CNAS în numele lor

”Apropo de însurătoare. Cred că acuma o și iubește pentru că sunt împreună de ani de zile. E o fată foarte bună și n-am cuvinte să-i mulțumesc că e alături de el în situația asta grea. E de apreciat, pentru că nu multe fete ar face asta, la perspectiva pe care o are Radu, de a sta atâția ani în pușcărie. Dar, ce știu este și că o iubește, dar și din respect pentru ea. A vrut să facă un gest care să compenseze, într-un fel, această dăruire a Roxanei”, a precizat Gabriela Mazăre.

Radu Mazăre, adus în România după mai mult de un an

Radu Mazăre a fost adus în România din Madagascar după mai mult de un an. Fostul edil a plecat din România desi avea control judiciar, susţinând că este o victimă a ‘statului paralel’. După mai bine de un an, a fost arestat în Madagascar şi extrădat în România.

Mazăre este condamnat definitive la 9 ani de închisoare, având alte două sentinţe, de 6 ani şi 6 luni, respective 9 ani şi 10 luni, dispuse de instanţa de fond.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW