Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Purtătorul de cuvânt al PSD: Viorica Dăncilă este pregătită să participe la o dezbatere cu Klaus Iohannis

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 11 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Valeriu Steriu, a declarat că social-democrații sunt mulțumiți de votul din Diaspora și speră ca acest subiect să fie închis și să fie apreciați și de românii plecați din afara țării.

„Este o lege bună, este o lege care implică un efort bugetar masiv, dar care se merită. Sperăm ca acest subiect cu Diaspora să fie închis și în mod real să avem aprecieri și din Diaspora”, a spus Steriu la sediul PSD.

Steriu a mai precizat că în prezent social-democrații discută cu foarte mulți colegi din teritoriu, iar tot ce înseamnă numărătoare paralelă se confirmă.

„Suntem la partid cu program de activități. Suntem în discuție directă cu foarte mulți colegi din teritoriu. Deocamdată tot ce înseamnă numărătoare paralelă se confirmă. Suntem foarte mulțumiți de acest sistem care în partidul nostru funcționează foarte bine. Dorim să le mulțumim președinților de organizații pentru modul în care au muncit. Analiza se va face localitate cu localitate, județ cu județ. Analiza o vom face pentru turul II. În cursul după amiezii va veni și doamna președinte și vom pune la punct ultimele detalii legate de strategia pe turul II. Nu a fost nicio surpriză să intrăm în turul 2. Am muncit și ne așteptam la asta. Am fost foarte nerăbdători să vedem românii ieșind la vot și votând pentru PSD”, a spus Steriu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai menționat că Viorica Dăncilă este pregătită să participe la o dezbatere cu Klaus Iohannis.

„Vom iniția discutii ( cu privire la o dezbatere între Iohannis și Dăncilă n.r.).  Echipele de campanie vor face asta. Au fost momente de referința în istoria democrației când dezbaterile au oferit electoratului motivele pentru care să aleagă presedintele”, a mai spus acesta.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW