Wednesday, August 17, 2022
Jurnalism corect


Psiholog criminalist, despre cazul Caracal: Am identificat în cenușă 42 de nasturi de blugi/ Dincă a mai violat 4-5 minore

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 5 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, susține că a identificat 42 de nasturi de blugi în fotografiile efectuate la oasele găsite în cenușa din casa lui Gheorghe Dincă, ceea ce arată faptul că bărbatul are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul.

„Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Numărați de mine, după fotografii. 42 de nasturi scoși din cenușă. Și cum vedem că are modul de operare de a introduce victima îmbrăcată cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi”, a declarat Tudorel Butoi, într-un interviu difuzat de Mediafax.

Psiholog criminalist: Gheorghe Dincă este un violator aparte

Butoi a mai explicat că Gheorghe Dincă este un criminal, violat în serie diferit.

„Analiza comportamentală în curs de desfășurare va aduce lămuriri vizavi de cum s-a născut, cum s-a creat, ce antecedente sunt. Dar din punctul meu de vedere, are o bizarerie acest Dincă. Dincă este un criminal, violator în serie – și pe fondul acesta a avut cele două accidente – Luiza și Alexandra. Dar este un prădător de tip animalic, care-și aduce victimele la vizuină, să le aibă sub control, cum fac vulpea, ursul, câinele, și-și îngroapă hrana în apropiere. Este singurul caz în care găsim criminalitate în serie cu victime în același habitat cu făptuitorul”, a declarat acesta.

Psihologul criminalist a mai explicat că de-a lungul anilor au mai fost depistați criminali în serie, dar aceștia și-au abandonat victimele în diferite locații.

„(Dincă, n.r.) le aduce în zona lui, să aibă control pe ele. Dincolo de semnătura fetiș pe care o întâlnim în analiza comportamentală, când el opreste un ruj, un papuc, un lănțisor ca să satisfacă dominația. Aici le aduce cu totul. Are foarte mare grijă să șteargă urmele. Le incinerează și cu mare grijă tencuiește pereții unde au fost stropii de sânge din loviturile pe care le-au primit bietele victime. Munceste foarte mult”, a mai spus Tudorel Butoi.

Gheorghe Dincă ar mai fi violat încă 4-5 fete minore

Psihologul criminalist a mai anunțat că are informații conform cărora alte 4- fete minore ar fi fost violate de Gheorghe Dincă.

„Sunt 4 – 5 fetițe sub 15 ani. E altă speță. O familie dintre ei, de pe acolo, vine și îi spune lui Dincă: Vezi că noi avem treabă la câmp, ți-o las și eu pe asta mică pe-aci printre fiare, pe unde repari tu. Nu au apucat ăia să ajungă în câmp și a violat fata. Informația, clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a întâmplat. Ele au mărturisit aceste fapte la parchet și vom vedea care e soarta lor acum”, a spus Tudorel Butoi.

Butoi consideră că Dincă nu le-a dus pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu la locuința sa pentru a le ucide, ci pentru a întreține cu ele raporturi sexuale.

„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (…) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi.

Foto: Inquam photos/ Bogdan Danescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW