Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


PSD va depune moțiune simplă împotriva ministrului Economiei / Sorin Grindeanu: În loc să ajute nu face decât să blocheze

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 februarie 2021

Sorin Grindeanu a anunțat luni că PSD va depune moțiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, după dezbaterea pe Legea Bugetului de stat pe anul 2021. 

În Biroul Politic Naţional al PSD am decis să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui pentru bătaia de joc la adresa antreprenorului român. În loc să îi ajute el nu face decât să blocheze un program de finanţare de 500 milioane euro. Deci după dezbaterile pe buget, vom face o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui”, a declarat Sorin Grindeanu, într-o conferință de presă susținută la sediul Partidului Social Democrat.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunțat joi că, în acord cu prim-ministrul Florin Cîțu, a depus o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție, suspectând fraude la înscrierea în platforma prin care se accesează granturile pentru investiții.

Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă confirme că, la data de 18.02.2021, s-a înregistrat la Direcția Națională Anticorupție o plângere penală formulată de ministrul Economiei, domnul Claudiu Năsui, având ca obiect aspectele la care faceți referire, așa cum reiese din declarația publică a acestuia din data de 18 februarie 2021”, a confirmat DNA, printr-un răspuns acordat la o solicitare MainNews.ro.

De altfel, președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, a anunțat de miercuri că PSD va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Economiei.

„Au depus 27.000 de IMM-uri, 27.000 de companii româneşti au trimis dosare, hârtii, le-au cerut zeci de hârtii. A venit un ministru – e un om de bun simţ, dar funcţia l-a doborât – plus că există suspiciuni clare de măsluire. Prima oară le-au spus oamenilor: dom-le primii care accesează vor primii serviţi o regulă clară, corectă. Au stat oamenii cu calculatoarele în mână, ca să acceseze primii, au fost serviţi ultimii, în ultimele 48 de ore, după ce domnul Năsui a avut cont de administrator şi a putut să intervină într-o procedură de selecţie pe bani europeni”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/psd-va-depune-motiune-simpla-impotriva-ministrului-economiei-sorin-grindeanu-in-loc-sa-ajute-nu-face-decat-sa-blocheze/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/psd-va-depune-motiune-simpla-impotriva-ministrului-economiei-sorin-grindeanu-in-loc-sa-ajute-nu-face-decat-sa-blocheze/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 82066 additional Info on that Topic: mainnews.ro/psd-va-depune-motiune-simpla-impotriva-ministrului-economiei-sorin-grindeanu-in-loc-sa-ajute-nu-face-decat-sa-blocheze/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW