Saturday, September 23, 2023
Jurnalism corect


PSD somează Guvernul Orban: Ministerul Sănătății trebuie să ia toate măsurile preîntâmpinării răspândirii coronavirusului

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 26 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

PSD somează Guvernul Orban și Ministerul Sănătății să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului.

Social-democrații consideră că este necesară demararea unor campanii de informare a populației privind măsurile de protecție și prevenire a virusului ucigaș.

#PSD somează Ministerul Sănătății și Guvernul României să ia în serios recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, inclusiv prin demararea unor campanii de informare a populației privind măsurile de protecție și prevenire”, transmite PSD.

PSD a mai adăugat faptul că afișele expuse în aeroporturile din România care informează călătorii cu privire la epidemia cu coronavirus nu sunt suficiente.

„Epidemia nu are week-end și nici nu se împiedică de petreceri și torturi festive. Și nici de cele trei afișe din aeroporturi!”, mai informează PSD.

Până acum au fost confirmate 54 de decese și aproape 2 000 de cazuri de infecții cu coronavirus.

sursa foto: nytimes.com 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/psd-someaza-guvernul-orban-ministerul-sanatatii-trebuie-sa-ia-toate-masurile-preintampinarii-raspandirii-coronavirusului/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW