Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


PSD: Şeful IPJ Dâmboviţa se implică în campania electorală în favoarea PNL

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 24 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

PSD l-a acuzat pe şeful IPJ Dâmboviţa, prin intermediul unui comunicat, face abuz de funcţie şi se implică în campania electorală în favoarea Partidului Național Liberal  (PNL). Totodată, social democraţii spun că mai mulți președinți de secții de votare refuză să primească cererile pentru eliberarea copiilor de pe listele electorale suplimentare.

„În mai multe județe din țară au fost semnalate o serie de incidente privind desfășurarea scrutinului electoral. Astfel, în județele Vaslui, Iași, Constanța, Galați, Dâmbovița, Argeș, precum și în sectoarele 1, 3, 5, 6 din București, mai mulți președinți de secții de votare refuză să primească cererile pentru eliberarea copiilor de pe listele electorale suplimentare.

Totodată, la Dâmbovița, șeful IPJ se implică în campania electorală în favoarea Partidului Național Liberal și, abuzând de funcția deținută, a solicitat șefilor de post din cadrul IPJ Dâmbovița să întocmească dosare penale primarilor și reprezentanților Partidului Social Democrat cu intenția de a-i intimida”, transmite PSD, prin intermediul unui comunicat.

Conform PSD, ar exista abuzuri şi la Biroul Electoral al Sectorului 3. De asemenea, şi în judeţul Ilfov ar exista probleme la secţiile de vot.

„Pe de altă parte, Biroul Electoral Sector 3 din București a emis o decizie prin care respinge contestațiile Partidului Social Democrat referitoare la refuzul unor președinți de secții de votare de a primi cererile pentru obținerea listelor electorale suplimentare.

În Ilfov, la mai multe secții de votare au fost afișate buletine de vot cu mențiunea ANULAT, ștampila Biroului Electoral Județean Ilfov și semnătura președintelui BEJ Ilfov fiind deja aplicate în patrulaterul candidatului PNL”, au mai transmis social democraţii.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • Существенное повышение управляемости IT-активами, в рамках стремительно развивающейся информатизации государственных структур https://pks-alteko.ru/.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW