Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


PSD, reacții la eșecul Rovanei Plumb/Marcel Ciolacu: PSD are 10 variante pentru comisar/Ștefănescu: Este o execuție politică

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 26 septembrie 2019 Etichete: , ,

Chiar dacă Viorica Dăncilă a evitat în postarea de pe Facebook orice referire la votul de respingere pentru Rovana Plumb în funcția de comisar european, lideri vocali din PSD au avut primele reacții. 

Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților, a afirmat, la Parlament, că PSD poate propune oricând un nou candidat, pentru că există deja o listă cu 10 persoane care se pot califica pentru această poziție.

„N-am citit ştirea, lăsaţi-mă să mă informez. Ştiam că e încă în comisie, nu la votul în Parlament. Vedeţi că sunt nişte etape, sunt nişte comisii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD are variante de înlocuire pentru Rovana Plumb, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „Ştiţi la fel de bine ca şi mine că Partidul Social Democrat are, nu o variantă, ci 10 variante pentru comisar”.

Pe de altă parte, Codrin Ștefănescu, cunoscut ca fiind un apropiat al lui Liviu Dragnea, la fel ca și Rovana Plumb, consideră că votul Comisiei Juridice a fost influențat de europarlamentarii PNL și USR.

„Respingerea candidaturii Rovanei Plumb este doar o executie politicā! Cu sprijin masiv si direct din partea europarlamentarilor români din Usr si Pnl! Si Romania mai primeste o loviturā nāprasnicā in râsetele si aplauzele lui Barna, Ciolos si Orban. Ca sā stiti ce ati votat!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW