Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


PSD: Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban trebuie să plece

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Social-democrații susțin că premierul Ludovic Orban nu e „contemporancu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise și că acesta demonstrează că este „și ticălos, negând inuman realitatea spitalelor închise”.

”Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban şi românii trăiesc în două Românii diferite! Că este mitoman, românii ştiau dinainte de a fi preşedintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor şi viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi”, afirmă reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

PSD precizează că românii și-au dat seama că premierul este „cinic” de când acesta și-a preluat mandatul „sacrificând pensionari, copii și antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricțiile”.

”Că este însă şi ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinţei sau celor care şi-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale. S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care îşi tratează cetăţenii drept duşmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”, spun reprezentanţii PSD.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW