Monday, October 25, 2021
Jurnalism corect


PSD: PNL a dat liber companiilor să stabilească ce prețuri vor ele pentru gazul natural livrat populației. Vor votul românilor înainte ca facturile să explodeze

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 20 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Partidul Social Democrat susține, într-o postare pe Facebook, că una dintre primele măsuri luate de Guvernul Orban a fost cea care „a dat liber companiilor să stabilească ce prețuri vor ele pentru gazul natural livrat populației de la 30 iunie 2020”.

„Astfel, social-democrații consideră că PNL își dorește anticipate fiindcă are nevoie de voturile românilor înainte „ca facturile să explodeze”.

Vă mai aduceți aminte care a fost una dintre primele măsuri ale guvernului Orban? E simplu! Scutirea de taxe pentru bănci și pentru coloșii care fac profituri uriașe din energie, la pachet cu eliminarea din legislație a limitei de preț pentru gazele vândute către populație, prin modificarea OUG114/2018.

Practic, #PNL a dat liber companiilor să stabilească ce prețuri vor ele pentru gazul natural livrat populației…dar de la 30 iunie 2020.

Este clar de ce PNL vrea cu disperare #anticipate? Vrea voturile românilor înainte ca facturile să explodeze!”, a scris pe Facebook PSD.

PSD va boicota ședința de învestire a Guvernului Orban II

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul va boicota ședința de învestire a Guvernului Orban II.

„În ceea ce privește decizia PSD, luni vom fi prezenți cu toții la grupurile parlamentare și nu vom participa la votul de învestire a domnului premier desemnat Ludovic Orban.

Având o motivare foarte clară, așteptăm răspunsul CCR, să vedem dacă este constituțională decizia ca același premier demis rămas interimar să fie iarăși desemnat”, a explicat acesta.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW