Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


PSD: Îi atragem atenția ministrului Vela că răspândirea de informații false constituie infracțiune

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 15 aprilie 2020 Etichete: , ,

După ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus că are informații conform cărora mai mulți primari social-democrați s-au organizat pentru ca românii să poată merge la biserică în noaptea de Paște, PSD a ținut să îi atragă atenția ministrului că „răspândirea de informații false constituie infracțiune”.

„Ministrul Vela încearcă să-și acopere incoerența măsurilor adoptate prin ordonanțele militare aruncând, din nou, vina pe PSD.

Este rușinos să vii să invoci ZVONURI pentru a fundamenta o decizie luată la nivel oficial. Ministrul Vela decredibilizează total Ministerul pe care îl reprezintă, aruncând bârfe în spațiul public.

Din păcate, această situație nu este singulară pentru reprezentanții PNL, care au procedat identic atunci când au interzis exporturile de produse agricole. Întâi au luat decizia,  apoi au revenit asupra ei, scuzându-se lamentabil că nu au avut date. La fel au acționat și în cazul bugetarilor, când au jucat alba-neagra cu trimiterea acestora în șomaj tehnic.

Îi atragem atenția domnului ministru Vela că răspândirea de informații false constituie infracțiune. De aceea, îl somăm public să aducă dovezi pentru cele afirmate, altfel credibilitatea sa, care oricum lasă de dorit, va fi egală cu ZERO”, a transmis PSD, printr-un comunicat de presă.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/psd-ii-atragem-atentia-ministrului-vela-ca-raspandirea-de-informatii-false-constituie-infractiune/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW