Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


PSD Iași are un nou președinte. Acesta va candida la șefia Consiliului Județean

By news.ro , in Stirile zilei , at 9 martie 2024

Bogdan Cojocaru, prefect de Iaşi, a fost ales sâmbătă preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi, el fiind unicul candidat pentru această funcţie.

Cojocaru a fost ales în această funcţie în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Iaşi, la care a fost prezent şi liderul partidului, Marcel Ciolacu. Bogdan Cojocaru a precizat că ţinta filialei este să câştige toate rundele de alegeri în judeţul Iaşi şi că 2024 va fi un an ”de totul sau nimic”.

”Ori câştigăm în 2024, ori PSD va avea o mare problemă. Trebuie să stârpim corupţia din Primăria Iaşi şi din Consiliul Judeţean. Ne-am săturat să privim cu invidie la alte judeţe”, a afirmat Cojocaru.

Noul lider al filialei judeţene Bogdan Cojocaru va fi candidat al partidului la şefia Consiliului Judeţean Iaşi în alegerile locale din 9 iunie, potrivit unei afirmaţii pe care Marcel Ciolacu a făcut-o ulterior într-o conferinţă de presă.

Tot Marcel Ciolacu a spus că la Primăria Iaşi candidatul PSD va fi Bogdan Balanişcu, lider al filialei municipale PSD şi secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW