Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


PSD, despre declarațiile liberalilor făcute la Iași: Românii au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 24 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Social-democrații susțin că românii din zona Moldovei au nevoie de autostrăzi bugetate și un trai decent, nu de alegeri anticipate. Reacția PSD vine în urma declarațiilor președintelui Klaus Iohannis și premierului Ludovic Orban susținute la Iași de ziua Principatelor.

Jenant, domnule preşedinte! Jenant, domnule Orban! De Ziua Sfântă a Unirii, românii nu meritau acest lucru. Măcar atâta lucru să fi înţeles de la cei care, acum 161 de ani, au fost în aceleaşi locuri! Românii au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate. V-au spus-o clar astăzi!”, arată un mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Iași că este nevoie să fie declanșate alegeri anticipate motivând că „nu este un moft, ci o necesitate”. În timpul discursului pe care l-a susținut în Piața Unirii, președintele României a fost atât aplaudat cât și huiduit de ieșenii prezenți la eveniment.

Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat și un apel către guvernanți în care a cerut ca eforturile acestora să se concentreze pe construcția Autostrăzii Unirii.

Sursă foto: Evz.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW