Friday, September 22, 2023
Jurnalism corect


PSD depune moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban. Ciolacu: Se va numi: De la pandemie, la pandemită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 august 2020 Etichete: , ,

Partidul Social Democrat depune, luni, moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului liberal. În cursul acestei săptămâni va avea loc citirea moțiunii, dar votul nu a fost programat încă. Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat că propunerea pentru premier a fost deja stabilită, dar nu a oferit un nume.

Marcel Ciolacu a spus că moțiunea de cenzură o să conțină 22 de pagini și se va intitula: De la pandemie, la pandemită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor.  Acesta a ținut să precizeze că 202 de parlamentari de la PSD au semnat deja această moțiune și este încrezător în șansele demiterii Guvernului Orban.

Prima formă a moțiunii de cenzură conținea foarte multe pagini, am ajuns la o formă de 22 de pagini. În această seară, echipa de la partid o să o finalizeze și mâine așa cum am promis o să o depunem. Se va numi: De la pandemie, la pandemită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor. În acest momemt, moțiunea de cenzură este semnată de 202 parlamentari. Tot grupul PSD a semnat moțiunea. Avem discuții cu toate partidele reprezentate în Parlament. Cred că în acest moment și când se va citi moțiunea, nu cred că vor mai exista forțe politice responsibile care să nu voteze această moțiune”, a spus Marcel Ciolacu într-o intervenție la Antena 3.

Social-Democrații ar avea o propunere de prim-ministru, dar încă nu au făcut public numele acestuia.

Moțiunea de cenzură are nevoie de 233 de voturi pentru a putea fi adoptată.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW