Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


PSD Cluj i-a trimis lui Ludovic Orban un pachet cu alimente și bani: Am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe lună

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2019 Etichete: , , , , , , ,

Filiala PSD Cluj i-a trimis vineri prin curier premierului Ludovic Orban un pachet cu mai multe conserve, un deodorant și 100 de lei. Președintele filialei spune că a început această acțiune după ce a auzit că premierul trăiește cu 3.000 de lei pe lună.

În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe lună. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în față problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17.000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de PSD Cluj.

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa: „dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți”

Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va luă leafa de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Conform fotografiei publicate de PSD Cluj pe Facebook, pachetul conține 100 de lei, o carte de psihologie cu titlul  „Depresia în 60 de întrebări, cum să o depășim”, un deodorant și mai multe conserve de mazăre, năut și fasole.

Această reacție a venit în urma declarației de avere a premierului Ludovic Orban, potrivit căreiea prim-ministrul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.000 de lei pe lună.

Sursă foto: Facebook PSD Cluj

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW