Sunday, November 28, 2021
Jurnalism corect


PSD cere demisia ministrului Sănătății. Tătaru acuzat că a mințit pe tema stimulentului financiar al medicilor

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 mai 2020 Etichete: , ,

Social-democrații cer demisia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, pe care îl acuză de minciună în ceea ce privește alocarea sumelor pe care cadrele medicale aflate în prima linie în lupta cu Covid-19 trebuie să le primească drept bonus.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, susține că medicii și celelalte cadre medicale cărora li s-a promis un stimulent financiar de 2.500 de lei pentru că se aflau în prima linie în lupta împotriva Covid-19 au luat ”cea mai rea ţeapă” de la autorităţi, pentru că ”nici până în ziua de azi nu au primit banii”. În acest context, PSD cere demisia ministrului Sănătăţii.

”Există un anunţ al domului ministru Tătaru cum că vineri s-au dat banii către Direcţiile de Sănătate. Cum i-a dat? Pentru că aţi spus cu puţine zile în urmă că niciun spital nu a trimis tabelele şi nu a cerut aceste sume. Este o minciună şi pentru asta domnul Tătaru trebuie să-şi dea demisia pentru că nu este prima şi nici singura minciună”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

Astfel, Romașcanu susține că de la Spitalul Bistriţa Năsăud s-a trimis tabelul în data de 7 mai.

”Am cerut tuturor Consiliilor Judeţene conduse de reprezentanţi ai PSD să ne spună dacă au trimis aceste solicitări. Până astăzi, am primit 21 de confirmări din cele 28 de Consilii judeţene pe care PSD le coordonează. Nu mă îndoiesc că toţi au trimis, deci, domnul ministru Tătaru, mai atent în informaţiile din spaţiul public pentru că până la urmă cei care pierd sunt cei care luptă cu adevărat împotriva acestui virus ucigaş”, a mai spus Lucian Romaşcanu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW