Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


PSD, acuzaţii la adresa Guvernului: PNL manipulează și ascunde adevărul despre cifrele pandemiei de coronavirus

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 21 iunie 2020 Etichete: , , ,

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a lansat noi acuzaţii la adresa Guvernării PNL în cadrul unei conferinţe de presă. Executivul este acuzat de social-democrați că manipulează și că ascunde datele referitoare la epidemia de coronavirus. 

”Guvernul PNL manipulează și ascunde adevărul despre cifrele pandemiei de coronavirus.

Guvernul are monopolul informațiilor oficiale și refuză cu îndârjire să lase să vină date și din alte surse, cel puțin la fel de credibile. Primăria Capitalei a încercat de 2 ori o testare în masă, dar de două ori Guvernul a blocat procesul. La fel s-a întâmplat cu orice altă instituție care a încercat să

Am cerut de mai multe ori să ni se spună numărul persoanelor infectate. Nu ni s-au pus la dispoziție datele. Ni se dau doar numărul de teste și nu numărul oamenilor care sunt infectați.

Amenință sau elimină din structura de decizie pe toți cei care îndrăznesc să spună altceva decât varianta oficială (…) Doctorul Streinu Cercel este cel mai elocvent exemplu.

Manipulează datele, falsifică sau măsluiesc prin omisiune datele din județele țării.

Guvernul testează doar în funcție de interesul politic, nu în funcție de nevoile sanitare. La început, când intrau oameni în țară se testa extrem de puțin, iar acum când Guvernul dorește prelungirea stării de alertă, se testează mai mult.”, a spus Lucian Romașcanu.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW