Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


PSD și-a lansat programul de guvernare / Marcel Ciolacu: Noua echipă a partidului e pregătită să scoată România din întunericul în care i-a aruncat PNL

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 10 noiembrie 2020

Partidul Social Democrat a lansat, marți, programul de guvernare pentru următorii patru ani, într-un eveniment organizat la Romexpo. Marcel Ciolacu, președintele partidului, a anunțat că „noua echipă a PSD” ar fi pregătită să scoată România din „întunericul în care i-a aruncat PNL”.

Astăzi aici lansăm campania care va decide viitorul ţării noastre, în care noi toţi vom lupta împotriva incompetenţei crase, gestionării dezastruoase a Guvernului PNL. Spre deosebire de ei, noua echipă a PSD e pregătită să scoată România din întunericul în care i-a aruncat PNL. Noi PSD avem oameni competenţi care pot să implementeze aceste soluţii. Niciodată în istoria sa România nu a avut un Guvern atât de indiferent faţă de români, faţă de sănătatea şi viaţa lor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul Partidului Social Democrat acuză membrii guvernului Orban de incompetență.

Cu orice zi în care PNL rămâne la conducerea ţării, România rămâne mai bolnavă. Incompetenţa lor e din ce în ce mai periculoasă şi PNL ştie asta, ştie şi pe zi ce trece pierde încrederea oamenilor, de aceea sunt disperaţi să facă alegeri. Am fost de acord cu amânarea alegerilor locale din cauza pandemiei. Însă în primăvară pandemia era nimic în comparaţie cu dezastrul de acum. Cu toate acestea, astăzi la peste 10.000 de cazuri pe zi Iohannis şi ai lui au decis că organizarea alegerilor e mai presus de viaţa şi sănătatea românilor. Sunt cinici, însă dacă asta e calea pe care o aleg să se joace cu viaţa oamenilor, atunci trebuie să le arătăm că au greşit”, a precizat Ciolacu.

Acesta a îndemnat românii să voteze „ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta, ca şi cum pensia şi slujba lor ar depinde de asta, ca şi cum viitorul lor ar depinde de asta”.

Românii trebuie să voteze pentru a-şi lua viaţa înapoi. Pe 6 decembrie românii au de ales: pot vota cu PNL pentru incompetenţa lor, sau pot vota cu PSD pentru a relansa economia, pentru a pune din nou România în mişcare”, a adăugat Marcel Ciolacu.

 

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW