Thursday, June 4, 2020
Jurnalism corect


PSD a depus moţiune simplă împotriva lui Florin Cîţu: „Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE”/Reacția premierului: Sunt jenanți

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 2 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Partidul Social Democrat a depus, luni, o moțiune simplă cu titlul „Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE”, împotriva ministrului de Finanțe din Guvernul PNL, Florin Cîțu. 

Eugen Teodorovici a postat, pe pagina sa de socializare, o fotografie cu documentul prin care grupul parlamentar al PSD din Senat au înaintat o moțiune simplă.

„PNL și pseudo-ministrul Vasile Cîțu nu au ce căuta la guvernare și trebuie înlăturați imediat!”, a scir fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Ludovic Orban spune că moţiunea simplă este doar încă o ocazie de a prezenta „nenorocirea lăsată de guvernanţi iresponsabili”.


„Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat. Dar ne bucură că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili care au minţit cu neruşinare, care au schimbat legea ca să nu-şi asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat. Ne bucurăm şi vom prezenta toate aceste date despre comportamentul ticălos şi iresponsabil al celor care vor să facă o moţiune împotriva ministrului Finanţelor”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Viorica Dăncilă a anunțat, acum o săptămână, că PSD va depune în Parlament o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe Florin Cîţu, pentru a da explicaţii referitoare la creşterea euro.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW