Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


PSD a cheltuit 6.000 lei pentru a promova pe Facebook imaginile cu căzătura de pe bicicletă a șefului Raiffeisen

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 iunie 2021

Chiar dacă perioada electorală s-a încheiat, formațiunile politice continuă să aloce sume consistente din subvenția primită de la bugetul de stat pentru a-și promova mesajele pe rețelele de socializare. Partidul Social Democrat a cheltuit în ultimele două zile suma de 6.000 lei pentru cinci reclame la o postare cu imaginile în care șeful Raiffeisen Bank România, Steven van Groningen, are un ușor accident de bicicletă. 

„Cu Nicușor la primărie, totul e la pământ! A nu se viziona pe stradă…pentru a nu da în gropi. #karma”, a fost mesajul care a însoțit imaginile surprinse înaintea unei dezbateri ce a avut loc, vineri, în Parcul Herăstrău Regele Mihai, la care au participat, printre alții, președintele Klaus Iohannis, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și ministrul mediului, Tanczos Barna.

Potrivit datelor Facebook, postarea a fost vizualizată de circa 350.000-400.000 de persoane, în special bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 54 de ani.

De la începutul anului 2021 până în luna mai, Partidul Social Democrat a primit din partea Autorității Electorale, sub formă de subvenție, peste 30 milioane lei.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW