Thursday, February 27, 2020
Jurnalism corect


Prorectorul Universității Spiru Haret, 30 de studenți și 15 profesori, implicați în dosarul fraudei de la examenele de licență/ Primele imagini din timpul intervenției procurorilor DIICOT

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 18 decembrie 2019 Etichete: ,

Prorectorul Universității Spiru Haret, împreună cu 3 secretari universitari, un asistent universitar, 30 de studenți, 15 profesori, 3 decani si prodecani, 2 angajați și alte 12 persoane sunt implicate în dosarul suspiciunilor de fraudă la examenele de licență, conform surselor mainnews.ro.

În această cauză urmează să fie puse în aplicare un număr de 96 de mandate de aducere, urmând ca persoanele depistate să fie audiate de procurorii DIICOT.

Prorectorul Universității Spiru Haret ar fi coordonat întreaga activitate infracțională. Mai exact, acesta, prin intermediul secretarilor universității, ajungea în posesia grilelor de la evaluările anuale ale studenților, pe care ulterior le dădea, contra-cost, tinerilor, astfel încât aceștia să-și promoveze examenele. Mai mult, în acest fel se acționa și în cazul examenului de licență. Mai multe detalii aici.

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 76 de percheziții pe raza municipiului București și a județelor Brașov, Bistrița-Năsăud, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Vaslui, Satu Mare, Ialomița, Timișoara, Dâmbovița, Botoșani, Cluj și Mureș, dintre care 13 la sediile Univeristății Spiru Haret din țară.

sursa foto: Facebook

Citeste si:  Spiru Haret sau “fabrica de diplome a României”. În ce scandaluri a fost implicată/ Darius Vâlcov, Marius Budăi și Natalia Intotero, printre absolvenții universității

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW