Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Promovabilitate zero la Bacalaureat în două licee din Teleorman

By news.ro , in Stirile zilei , at 3 iulie 2023 Etichete: , , , ,

Două licee din judeţul Teleorman înregistrează, anul acesta, rata de promovare zero la examenul de bacalaureat. Într-un alt liceu doar un absolvent a fost declarat reuşit, acesta având cu câteva zeci de sutimi peste nota minimă.

La Liceul Teoretic Olteni din judeţul Teleorman s-au înscris la examenul de bacalaureat 21 de absolvenţi, dintre care 18 s-au prezentat la examen. Dintre cei 18 niciunul nu a reuşit să obţină media de trecere la examenul de bacalaureat.
Situaţia este aceeaşi la Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca, unde doi dintre candidaţi au reuşit să obţină medii peste 5, dar mai mici de 6. În total, 26 de absolvenţi ai acestui liceu s-au înscris la examenul de bacalaureat, şase dintre ei nu s-au prezentat, iar 18 au medii mai mici de 5.

La Liceul Tehnologic „Sfântul Haralambie” din Turnu Măgurele au reuşit să ia examenul de bacalaureat doar doi absolvenţi din totalul de 21 de înscrişi, şase dintre aceştia alegând să nu se prezinte la probele de examen.

De asemenea, la Liceul tehnologic „General David Praporgescu” Turnu Măgurele doar un absolvent a trecut examenul de bacalaureat cu media 6,43.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW