Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Proiectul de lege privind revenirea la completuri de doi judecători în cauzele de apel, aprobată de deputații juriști / Fost secretar de stat în Ministerul Justiției: Se îndreaptă o procedură schimbată de PSDragnea

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 15 aprilie 2021

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a aprobat, joi, proiectul de lege privind revenirea la completuri de formate din doi judecători pentru cauze de apel.

În prezent, se află în vigoare legea prin care apelurile sunt judecate de trei judecători, însă aplicarea acesteia a fost amânată printr-o Ordonanță de Urgență, dată de Guvern la inițiativa ministrului de resort, Stelian Ion.

Cristian Băcanu: Se îndreaptă o procedură schimbată de PSDragnea

Deputatul Cristian Băcanu, inițiatorul proiectului, susține că prin adoptarea acestui normativ se va repara o procedură schimbată de guvernarea PSD în tentativa de aservire a justiției.

„Pentru mine, ca inițiator, este o bucurie să anunț că astăzi a fost aprobat, în Comisia Juridică a Camerei Deputaților, proiectul de lege privind revenirea la 2 judecători în completurile cauzelor de apel. Se îndreaptă o procedură schimbată de PSDragnea în tentativa sa de aservire a justiției și se rezolvă o parte din problemele de organizare și funcționare a sistemului judiciar”, a transmis deputatul Cristian Băcanu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW