Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Proiectul de buget al Sectorului 1, respins pentru a doua oară de Consiliul Local. Clotilde Armand: Dragi colegi liberali, vă rog lăsaţi jocurile politicianiste la o parte / Consilierii PNL susțin că proiectul este ilegal

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 19 aprilie 2021

Consiliul Local al Sectorului 1 a respins, luni, pentru a doua oară proiectul de buget pentru anul 2021. La scurt timp după vot, primarul Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii PNL de „jocuri politicianiste”, în condițiile în care aceștia s-au opus proiectului.

Proiectul de buget poate fi consultat aici

Potrivit Agerpres, proiectul de hotărâre nu a primit suficiente voturi pentru a fi adoptat, înregistrându-se 11 voturi ”pentru”, 6 abţineri şi 9 voturi ”împotrivă”.

Clotilde Armand: Lăsaţi jocurile politicianiste la o parte

„În ultima vreme tot mai mulţi liberali s-au dezlănţuit împotriva mea şi a colegilor mei din USRPLUS. Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în faţă, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administraţie şi altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles.

Dragi colegi liberali, vă rog lăsaţi jocurile politicianiste la o parte şi haideţi să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în faţa românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Ştiu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri şi combinaţii, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetăţeni noi ne dorim o ţară mai prosperă. Haideţi să o reconstruim împreună, stimaţi colegi de coaliţie. Hai să lăsăm la o parte orgoliile şi să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum”, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Liberalii acuză că propunerea de buget este ilegală

În schimb, consilierii liberali s-au opus, din nou, proiectului de buget inițiat de Clotilde Armand. Conform Agerpres, consilierul local Dinu-Nicolae Gheorghe i-a solicitat primarului scoaterea proiectului de pe ordinea de zi, pe motiv că bugetul propus este ilegal, întrucât e construit în baza unei organigrame suspendate de instanţă. El a afirmat că, în această speţă, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a opinat că se revine la situaţia anterioară hotărârii de Consiliu Local referitoare la reorganizarea aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1.

Pe 12 aprilie, Consiliul Local a respins pentru prima dată proiectul de buget inițiat de Clotilde Armand.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW