Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Programarea pentru vaccinarea împotriva COVID-19 cu serul Pfizer/BioNTech, reluată de sâmbătă / De la 1 martie se deschid 130 de noi cabinete pentru imunizare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 26 februarie 2021

Programarea pentru imunizarea împotriva COVID-19 cu vaccinul produs de Pfizer/BioNTech va fi reluată începând de sâmbătă, 27 februarie, urmând ca de la 1 martie să fie deschise 130 de noi cabinete destinare vaccinării, a anunțat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Începând de luni, 1 martie a.c., 130 de cabinete noi devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile, în aceste cabinete; capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi”, a anunțat CNCAV.

Programarea pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech se va putea realiza începând cu data de 27 februarie și se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din Etapa a II-a, anume persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro”, a precizat sursa citată.

În plus, campania de vaccinare a personalului didactic continuă la nivel național, până la data de 10 martie, precum și vaccinarea persoanelor nedeplasabile, care fac dializă, din centre rezidențiale, medico-sociale și a persoanelor fără adăpost.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/programarea-pentru-vaccinarea-impotriva-covid-19-cu-serul-pfizer-biontech-reluata-de-sambata-de-la-1-martie-se-deschid-130-de-noi-cabinete-pentru-imunizare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW