Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Profesoară, acuzată de abuz emoțional aspura elevilor și înregistrată când o insultă pe ministra Educației: O imbecilă

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 6 iulie 2023 Etichete: , , ,

O profesoară de la Colegiul Naţional Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu- Marmaţiei(județul Maramureș) a fost înregistrată în timp ce o insultă în faţa elevilor pe Ligia Deca, ministrul Educaţiei. Părinții au sesizat Poliția și Ministerul Educației, îngrijorați de modul în care îi poate influența pe copii limbajul folosit de acest cadru didactic, informează Ziarul de Maramureș. 

„Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este o imbecilă, este o analfabetă. Sper că o să scăpăm de ea, așa, avem o ministră și cine conduce țara, care în viața ei n-a predat o oră. Nici măcar n-a intrat într-o sală de clasă și este ministrul Educației. Vă putem încheia cu două note, potrivit ei”, s-a exprimat profesoara de la Colegiul „Regele Ferdinand” Sighetu-Marmației,  după încetarea grevei profesorilor, conform sursei citate.

Copiii spun că sunt jigniți constant. Ce acuzații i se aduc profesoarei de limba română

Elevii spun că același limbaj agresiv l-a adoptat și cu ei, însă, puțini au reușit să le spună părinților ce jigniri le-a adus profesoara la clasă. În sesizarea părinților trimisă Poliției, reiese că elevii au primit expresii precum: „panaramă de om”, „tu ești în limbajul de argou al pușcăriașilor”.

Inspectoratul Școlar Maramureș a transmis, pentru sursa citată, că „a cerut conducerii să se ia măsuri”, însă, nu s-au luat. Profesoara acuzată de abuz emoțional asupra copiilor nu a dorit să facă nicio declarație jurnaliștilor. Ministerul Educației încă nu a transmis un punct de vedere cu privire la această situație, iar până la postarea acestei informații, conducerea Colegiului Naţional Pedagogic „Regele Ferdinand” nu a putut fi contactată de Main News.

Sursă foto: Inquam Photos/ Octav Ganea 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW