Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Procurorul general al SUA: Sperăm că România va reveni asupra amendamentelor care amenință lupta împotriva corupției

By Madalina Balaceanu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 20 iunie 2019 Etichete: , ,

Procurorul general al Statelor Unite ale Americii a transmis un mesaj autorităților din România referitor la schimbările din Justiție. William Barr și-a exprimat speranța că instituțiile responsabile vor reveni asupra „recentelor amendamente care amenință să submineze capacitatea de luptă împotriva corupție”.

”Vizita mea la București pentru ministeriala UE-US pe justiție și afaceri interne a oferit ocazia să reafirm că statul de drept este un principiu esențial, și că toate persoanele, instituțiile și entitățile ar trebuie conduse și să se asigure că legile sunt corecte, promulgate și aplicate în mod egal și imparțial.

Apreciez în mod special șansa de a ma întâlni cu conducerea României, inclusiv cu omologul meu de la ministerul justiției, Ana Birchall, pentru a discuta despre importanța menținerii statului de drept și relua eforturile anticorupție. (..)

Sperăm ca, sub conducerea sa și a celorlalți oficiali români, România va reveni asupra recentelor amendamente care amenință să submineze capacitatea de luptă împotriva corupției și avem încredere că România va lua măsurile necesare pentru a asigura un sistem judiciar eficient, transparent și imparțial”, a declarat William Barr.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/procurorul-general-al-sua-speram-ca-romania-va-reveni-asupra-amendamentelor-care-ameninta-lupta-impotriva-coruptiei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW