Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Procurorul care a amendat polițiștii pentru că l-au oprit în trafic află verdictul instanței. Acuzațiile Secției Speciale

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 12 octombrie 2020 Etichete: , ,

Curtea de Apel București este așteptată să dea, luni, primul verdict în dosarul lui Laurențiu Mihai Vasilescu, trimis în judecată de Secția Specială pentru că ar fi amendat polițiștii care l-au oprit în trafic.

Magistrat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia este acuzat de abuz în serviciu. El le-ar fi dat 5.000 lei amendă polițiștilor care nu l-au lăsat să plece după ce le-ar fi spus că e procuror.

La data de 3 iulie 2018, orele 11,35, aflându-se la volanul unui autoturism, inculpatul Vasilescu Mihai Laurențiu a fost oprit în trafic pe raza localității Ciochina, jud. Ialomița, de către un echipaj de poliție format din doi agenți de poliție din cadrul IPJ Ialomița – Serviciul Rutier, întrucât constataseră că acesta rula cu viteză mai mare cu 36 km/h decât limita legală. La solicitarea documentelor personale și ale autovehiculului la control, inculpatul și-a declinat identitatea prezentând legitimația de procuror. Din probele administrate reiese că acesta ar fi susținut că nu poate fi oprit și nici sancționat de către polițiștii rutieri care desfășoară activitate sub supravegherea parchetului la care este numit, amenințând că se va sesiza din oficiu și le va întocmi dosar penal pentru că l-au sancționat abuziv”,au transmis anchetatorii la momentul trimiterii în judecată.

Decizia așteptată la Curtea de Apel București nu va fi una definitivă.

Foto: Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW