Sunday, January 16, 2022
Jurnalism corect


Procurorii au început cercetarea la faţa locului în cazul incendiului de la Spitalul Piatra Neamţ. Iacob: Ar putea dura mai multe zile

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 15 noiembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Procurorii şi poliţiştii care instrumentează dosarul deschis după incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ au început cercetările la faţa locului. Dosarul este instrumentat de procurorii Marius Iacob, cel care a coordonat ancheta în cazul incendiului de la Maternitatea Giuleşti, din 2010, şi Mihai Ilie Eduard, unul dintre magistraţii din dosarul Colectiv.

„Este o echipă complexă de cercetare, pentru că vrem să stabilim cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, să stabilim toate detaliile care sunt foarte importante în economia cazului. Cercetare la faţa locului ar putea dura mai multe zile, ar putea dura şi două zile. Vom intra echipaţi corespunzător şi vom lua toate măsurile de prevenţie, pentru a elimina riscurile în aceste cercetări”, a declarat Marius Iacob, potrivit Agerpres.

Infracţiunile investigate în dosar sunt de ucidere din culpă. 10 persoane au murit, alte 7 fiind în stare gravă, în urma incendiului izbucnit la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Sursa foto: exploziv Tv Neamţ

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW