Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Procuror din Sibiu, acuzat că a condus băut şi a lovit două autoturisme, iar poliţiştii nu l-ar fi testat pentru stabilirea alcoolemiei / Anchetă internă la Poliţia Sibiu

By news.ro , in Stirile zilei , at 15 martie 2024

Procurorul Eugen Stoina de la Sibiu este acuzazt că ar fi condus băut şi a lovit două autoturisme, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului nu l-ar fi testat pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţia Sibiu a deschis o anchetă internă.

Un fost poliţist din Sibiu afirmă, într-o postare pe Facebook, că procurorul Stoina Eugen a condus băut, a lovit doua autovehicule şi nu a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei.

”Ieri, in jurul orelor 13:15, un apel la 112 anunţa un eveniment rutier pe B-dul M. Viteazu din Sibiu, iar unul dintre conducatorii auto ar fi fost sub influenta alcoolului. La faţa locului a sosit un echipaj de Poliţie Rutiera, care l-a transportat la sediul Biroului Rutier pe dl. procuror Stoina, cel vinovat de producerea acestui accident rutier soldat cu pagube materiale (tamponare). Acolo «i s-a sugerat» să nu efectueze testarea pentru alcool şi să vină în termenul legal de 24 de ore”, scrie fostul poliţist Marian Răduinea pe pagina sa de Facebook.

Poliţia Sibiu anunţă, vineri, că s-au dispus verificări.

”Având în vedere informaţiile apărute în social media referitor la modul de protocolare de către poliţiştii rutieri a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost declanşată o anchetă internă în vederea verificării tuturor aspectelor incidente acestui caz, urmând ca în funcţie de rezultat să fie dispuse măsurile legale în consecinţă”, a transmis IPJ Sibiu.

Procurorul acuzat a mai trecut printr-o situaţie asemănetoare atunci când activa la DNA- Structura Centrală.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW