Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Procesul lui Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, se va judeca tot la Mangalia / Curtea de Apel Constanța a respins cererea de strămutare

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 3 aprilie 2024 Etichete: , ,

Dosarul lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan în luna august și a ucis doi tineri, rămâne la Judecătoria Mangalia, au decis magistrații de la Curtea de Apel Constanța miercuri, 3 aprilie. Decizia instanței este definitivă.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive, iar la termenul din 14 martie a fost admisă solicitarea lui Vlad Pascu de judecare în procedură simplificată, prin care pedeapsa este redusă cu o treime.

Părinții victimelor lui Vlad Pascu au reclamat că magistratul mesteca gumă și că nu părea pregătită. Chiar în timpul ședinței, judecătoarea a întrebat dacă unul dintre tinerii morți în accident se afla în sală.

„Când mi-a spus dacă băiatul meu e în sală… N-am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul (n. r.ed. – buletinul lui Sebastian Olariu, tânărul mort în accident, le-a spus tatăl lui Sebi reporterilor.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunţat că Inspecţia Judiciară s-a sesizat în cazul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW