Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Procesul în care Mario Iorgulescu este judecat pentru sechestrare de persoane a început cu o amânare

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 18 septembrie 2019 Etichete: , ,

Deși se află în stare gravă în spital, Mario Iorgulescu are și alte probleme mai vechi de rezolvat în instanță. El a avut termen în procesul în care, împreună cu alți tineri, este judecat pentru sechestrarea unei persoane. Procesul, judecat în faza de apel, a început cu o amânare. 

Potrivit anchetatorilor, în anul 2016, tânărul sechestrat a fost legat de un scaun și apoi tăiat pe tot corpul cu un cuțit. Mai mult chiar, bătăușii l-au lovit cu un ciocan de șnițele. Toate acestea pentru că tânărul le datora bani.

Tânărul s-a ales cu numeroase leziuni, cu dinți lipsă, răni pe tot corpul, motiv pentru care a ajuns în stare gravă la spital. Faptele s-au petrecut într-un imobil din capitală unde tinerii se întâlniseră la o petrecere.

Astfel, în septembrie 2016, judecătorii au decis să îl trimită pe Mario Iorgulescu în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Iniţial, bărbatul scăpase doar cu un control judiciar, dar ulterior a primit mandat de arestare preventivă, în urma contestaţiei făcute de procurori.

Potrivit anchetatorilor, când victima a depus plângere la poliţie, Iorgulescu a apelat din nou la violenţă pentru a scăpa, mai mult, a încercat să-i ofere şi bani victimei. Ulterior, Judecătoria Sectorului 3 a decis să îl achite pe Mario Iorgulescu, însă, ceilalţi bărbaţi implicaţi în dosar au primit de executat ani grei de închisoare.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW