Monday, October 3, 2022
Jurnalism corect


Procesul de vaccinare pentru personalul din învățământ începe pe 24 februarie / Valeriu Gheorghiță: Ar trebui să dureze între 7-10 zile în fiecare județ

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 februarie 2021

Valeriu Gheorghiță a anunțat că procesul de vaccinare pentru personalul din învățământ începe miercuri, 24 februarie. Cadrele didactice vor fi imunizate cu serurile produse de Pfizer/BioNTech și AstraZeneca.

Unitățile de învățământ centralizează lista cu personalul care dorește să se vaccineze, urmând să fie transmise la DSP. DSP-urile efectuează programarea persoanelor respective. Procesul de vaccinare ar trebui să dureze între 7-10 zile în fiecare județ. Ne dorim ca într-un timp cât se poate de scurt să asigurăm vaccinarea cu prioritate a personalului din învățământ”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Pentru imunizarea cadrelor didactice vor fi folosite vaccinurile produse de Pfizer/BioNTech, pentru persoanele cu vârsta de peste 55 de ani, și AstraZeneca, pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 și 55 de ani.

Locațiile aparțin de spațiile puse la dispoziție de Ministerul Educației. Pentru București au fost deschise încă 20 de puncte de vaccinare la Romexpo, care va avea fluxuri separate pe cele două tipuri de vaccinuri”, a adăugat Valeriu Gheorghiță.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW